Home » Contact

Maak een afspraak

Dami Acupunctuur & Welzijn is gevestigd in Almere Poort en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kom je met de auto dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom je met de ov? Onze praktijk is op 5 minuten loopafstand vanaf Bushalte Homeruskwartier Oost.

Bij verhindering van uw afspraak tenminste 12 uur van tevoren afzeggen, anders kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Uw eerste consult?

Tijdens het eerste consult (ongeveer 2 uur), zullen we een analyse maken en bespreken we uw belangrijkste gezondheidsproblemen, bekijken we uw gezondheidsgeschiedenis, beantwoorden we vragen en geven we uw eerste behandeling. 

Bij Dami’s Acupunctuur & Welzijn maken wij tijdens het eerste consult altijd een tonganalyse. De observatie van de tong is een van de belangrijkste onderdelen van de Chinese diagnostiek.

Bij een tonganalyse kunnen wij veranderingen in kleur, vorm, beweging en tongbeslag beoordelen. Hierdoor is de acupuncturist in staat om veranderingen in het lichaam op te merken, zodat de behandeling hierop aangepast kan worden.

Wij vragen u daarom om tot 2 uur vóór de behandeling geen kleurrijk eten en drinken te nemen. Dit kan de resultaten van de tonganalyse beïnvloeden. Het drinken van water is wel toegestaan.

Wat maakt Dami Acupunctuur & Welzijn bijzonder

De praktijk

De praktijk bevindt zich in Almere Poort en is makkelijk bereikbaar zowel met het ov als met de auto. Bezoek aan Dami Acupunctuur & Welzijn kan alleen op afspraak.

Komt u met het OV? Dan is de praktijk op 5 minuten loopafstand van de bushalte Homeruskwartier Oost.

Komt u met de auto? Dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Behandeling op maat

Bij ons sta jij centraal en wordt er naar jouw problemen in het geheel gekeken. Wij zorgen ervoor dat de energie balans in jouw lichaam weer hersteld wordt waardoor jouw klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden in behandelingen en o.a. ook begeleiding bij het (thuis)zelf uitoefenen van acupressuur.

Meertalige service

Dami Acupunctuur & Welzijn biedt de behandelingen in het Portugees en Engels aan. Als er belangstelling is of vragen zijn, kunnen we u online suggesties geven.

Wij begeleiden en adviseren de aankoop van kruiden en producten die gebruikt worden voor acupunctuur, aangepast aan de Nederlandse markt.

Neem contact met ons op

Dami Acupunctuur & Welzijn

Heeft u nog vragen over een bepaalde behandeling of hoe wij te werk gaan? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

Logo met acupunctuur icons

Extra Corona maatregelen

Om uw en mijn gezondheid te bewaken volgen wij de volgende maatregelen:

  • Gebruik van mondkapjes zijn verplicht tijdens uw afspraak, neem alstublieft uw eigen mondkapje mee.
  • Gebruik de desinfecterende handgel bij binnenkomst;
  • Wij verzoeken u vriendelijk om uw schoenen bij binnenkomst uit te trekken.
  • Indien u of iemand uit uw directe omgeving (de afgelopen 24 uur) verkoudheidsklachten, koorts, hoesten en/of benauwdheid heeft (gehad), dient u thuis te blijven. Bel om de afspraak te verzetten;
  • Bij geconstateerde besmetting mag u na herstel nog 14 dagen niet in de praktijk komen. Bel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn;
  • Voor en na iedere behandeling wordt de behandelkamer volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd;  

Maak een afspraak